Friday, June 7, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate



annyeong! :)
ok la, malam ni qila macam terasa nk join GA la pulak..
so ape lagi..CHECK IT OUT!..



haaaa!..bila tengok je choc dgn huruf2 yg comel tu hati ni melonjak2 nk join GA..bab2 choc atau apa2 yg b'kaitan dgn bnde2 yg blh menggemukkan ni mmg qila suka sgt!..hehehe..syarat2 utk join GA ni mudah je..

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like page blog ni
2) Follow sponsor dan like pages
3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner kat atas dan link kan ke entry ini, pastu letak link penyertaan di komen entry ini sahaja.
4) TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*
pastu korg follow la sponsor yg ada, like pages kt FB dan klik iklan yg diberikan.

easy right?
so ape tggu lagi..
jom join ramai2 :)

klik sini kalau nk join --> yummy chocolate






~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

1 comment:

  1. assalamualaikum , melamar sini :D jom singgah blog saya (: ALL THE BEST :D
    http://www.nabilabiela.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

    ReplyDelete

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH