Thursday, June 13, 2013

Quotes Of The Day!



The Most Painful Things In Life Is When Someone You Trust Do Not Trust You

Haaaa! Ni dah kenapa tulis tulisan besar2 siap BOLD sekali kauuu! Pernah tak korg rasa sakit hati, sedih, marah, kecewa, dan seangkatan dgnnya bila seseorang yg plg korg percaya tak percaya dan tak yakin n korg?? Perggghhh! Bengkak hati rasanya kan? Jangan sampai kena kanser hati sudahhh lee. Hmm. Sangat sakit ok bila kita cuba nk yakinkn orang tu yg kita boleh berubah  dan tak kn buat lagi benda-benda yg tak menunjukkan kematangan tu. Eh! Setiap orang ada peluang untuk berubah okay. Maybe la dia nampak kita ni t'lalu jahat kot sampai kn tak yakin yang kita tak kan buat dah benda-benda yang tak sepatutnya. Hmm. I'm okay with that. I  can't force you to trust and accept me 100%. We're still in the process to know each other right? For me, if I'm already choose you, I will loyal, trust, love, and believe you. That's it! Thanks for reading. 


Lots of Love,
~ QiLa ~




~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

Sunday, June 9, 2013

Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen




ok!
still ada lagi mood nk join GA ni..
so ape lagi..
jom la kita cuba nasib..
ada rezeki dpt jugak baju peplum yg cntik2 ni..
insyaallah :)
tq Nurin sbb invite join GA ni ye..
hehehe :)

syarat2 GA ni senang je..
x susah mana pun..
antara syarat2nya :

 Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat di Malaysia sahaja
 Mempunyai blog sendiri dan facebook
 Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen*copypaste je*
 Ambik banner kat atas tu dan tempek dalam entry korang dan jangan lupa backlinkkan ke entry ini
 Dah buat tu? Okay sekarang follow blog Nurin *picit button JOIN THIS SITE kat sidebar* dan blog Sofiesya Collection
 Like pages.
 Dah? Okay siap! Hantarkan link entry kat kotak komen GA ini sahaja. Tempat lain tak diterima.


amacam?
best x?..
klu nk join klik sini -->> Giveaway


p/s : ada rezeki menang la..semuanya b'gantung kpd pakcik random.. :)




~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

Friday, June 7, 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate



annyeong! :)
ok la, malam ni qila macam terasa nk join GA la pulak..
so ape lagi..CHECK IT OUT!..



haaaa!..bila tengok je choc dgn huruf2 yg comel tu hati ni melonjak2 nk join GA..bab2 choc atau apa2 yg b'kaitan dgn bnde2 yg blh menggemukkan ni mmg qila suka sgt!..hehehe..syarat2 utk join GA ni mudah je..

SYARAT-SYARAT

1) Follow dan like page blog ni
2) Follow sponsor dan like pages
3) Buat satu entry bertajuk Giveaway "I Love U" Chocolate dan tampalkan banner kat atas dan link kan ke entry ini, pastu letak link penyertaan di komen entry ini sahaja.
4) TAMAT 13 JUN*seminggu sahaja*
pastu korg follow la sponsor yg ada, like pages kt FB dan klik iklan yg diberikan.

easy right?
so ape tggu lagi..
jom join ramai2 :)

klik sini kalau nk join --> yummy chocolate






~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH