Wednesday, May 29, 2013

26 tahun tak cuci rambut??



Haaa? 26 tahun tak cuci rambut?. Biar betul?. Tak gatal ke kepala tu?. Tak rimas ke tak cuci rambut tu?? Mesti korg yg baca ni pun rasa curious nak tahu betul ke tak benda ni kn?. Tapi bukan qila eyh orang tu. Umur qila pun tak capai lagi 26 tahun orang tu tak cuci rambut. HAHAHAHA. Evil gila gelakkn orang tu. Ok lah, nk story mory sikit ni. Korg tau tak kisah sorang tua yg ni yg umur dia dlm lingkungan 80 tahun dan berasal dari China. Dah 26  tahun dia tak cuci rambut ok uollss. Agak-agak kn apa la yg ada dalam rambut dia tu selama 26 tahun ni eyh?? Ada jugak orang macam ni rupanya. Qila sendiri pun kalau 4 hari x cuci rambut tu mula dah rasa gatal-gatal semua sebab kita ni b'tudung. So, cepat b'peluh. Lagipun cuaca panas kot kat Malaysia ni. 
Back to the story, nama atuk yang  tak cuci rambut selama 26 tahun ni Luo. Nak sedap panggil kita panggil die Mr.Luo la kn. Hormat sikit orang yang lebih tua. HEHEHE. Satu kampung kena kerah untuk cuci rambut atuk sorang ni. Apa yang qila tahu la kn, dorg guna 3 paket serbuk pencuci utk cuci rambut karat atuk ni. Serbuk pencuci?? Macam pelik pulak bunyinya. Igt basuh pinggan ke apa nk guna serbuk pencuci. HEHEHE. Kesian la sape yang duduk satu kampung dgn Mr.Luo ni sbb kena habis kn masa 5 jam utk bersihkan rambut karat tu. Ok la, jom tgk gambar pulak kalau korg x cye apa yg qila ckp ni.
~ hambek kau! rambut dah blh gulung atas kepala dah ~


~ tebuan pun blh buat sarang kalau mcm ni ~


~ panjangnya rambut atuk ni ~


~ hoihhh! berkarat airnya! ~





~ monyet ni je yg tahan baunya ~
p/s : Sila jangan tiru atuk a.k.a Mr.Luo ni ye. Kalau camni guna jari pun dah tak boleh dah ni. Sikat pun blh patah. HAHAHA. ;p

~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH