Wednesday, March 6, 2013

wHeN We CoMe To LeDaNg

haaahh!..nmpk x tajuk tu pasal ape?..when we come to ledang right?..oke, sebenarnya sabtu lepas aku dgn kwn2 aku g mandi air terjun..nun kat LEDANG tu..dr tmpt aku ni nak kata jauh x la jauh sgt cume dlm sejam stgh je..ktorg pergi berlima..2 laki 3 perempuan..aku, lisa, tika, afdhal n zul..seriously kalau sorg je laki yg pergi mmg pancit kt tgh jln la ktorg..sbb ape tau..sbb brg ktorg byk..ktorg picnic kt atas tu..ble da nme pon picnic msti la byk mknan sume..dgn dapur lagi..periuk nasinye..so heavy u know!..klu setakat bwk jajan semua rasenye x ckup sbb lpas berendam confirm semua cari nasi sbb "kebuluran"..hahaha..nak naik ats tu dlm stgh jam jugak lak..mmg SEMPUT wa ckp sama lu..mmg la klu nk diikutkan ketinggian yg ktorg naik tu x tggi mne pon..setakat 900ft je..tp disebabkan track or tangga dia yg tggi tu ditambah pulak dgn stamina yg mmg dah b'kurang al-maklum lah org dah tua..oke tu mmg menipu..TUA LAHH SGT KN..tp tgga tu mmg   blh wat ktorg kne asma tahu!..mmg la ade yg ckp x tggi mana pun b'bndg tmpt2 lain  yg korg dah pernah pergi tp hnya ktorg je yg rasa mcm mne rasa bwk brg byk smpi atas tu..klu tgga dia oke, x mengapa la jugak tp ni..aisshh..malas nk ckp..ape-ape pon mmg best!..aku pun x igt berapa lama ktorg berendam dlm air tu dah mcm badak sumbu x naik2..hahhaaha..haaa..ape kate kita tgk gmbar2 pulak nk x..penat la nk taip pnjg2..hehehe :)

tika n lisa

kami bertiga

afdhal

zul

chef tgh mula beroperasi  :)



 waterfall


 james bond or JEBON? :p

ayam goreng..sedap mkn time pnas2 ag

chef kami

3 dara pingitan

suke gmbar candid ni wlaupun mukaku hodoh..hahhaha





mak tdokn anak2 :)



ustazah mne plak bg ceramah ni

syukur ke hadrat illahi

ledang waterfall

 masa untuk makan I

masa untuk makan II

bye2 ledang..k blik da :'(




baju kami bertiga :)

apa-apa pun short trip ni best giler..we had fun with each other walaupun pg tu atika ank cik ali wat perangai dgn ktorg kn.. guys!..lain kali kita rancang trip cmni lagi oke!.. :)


                                                                                                                                           Lots Of Love,
                                                                                                                                           ~ QiLa ~


~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH