Saturday, March 16, 2013

Short Film :: LOVE ::


Bukak FB td pastu nmpk la 1 video pasal short film by TheGRIMFILM. Not bad la dia punya short film tu and aku enjoy le jugak. Tapi byknya yg aku tgk psl LOVE STORY laa. Mood b'dukacita jiwa lara pulak kn skang ni, so sesuai sgt la tu. Heee. K lah, nk share sikit video yg aku tgk td kt sini. Enjoy yaa! :)

1st video : The Long Distance Relationship




2nd video : Kenangan




p/s : Video kedua2 ni lebih kurang je jln cerita dia. Sedih pun sedih. Tp aku suka yg 1st tu. Huhuhu :'(

~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH