Wednesday, March 6, 2013

Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac

~  assalamualaikum ~

skrg ni tgh mood nk join SEGMEN n GIVEAWAY ni..
npe ntah tbe2 mood tu dtg..
dah bpe GA da yg ak masuk ni..
skang ni nk join segmen yg ejulz wat plak..

ejulz wat segmen ni sbb die nk kumpul ucapan SELAMAT HARI LAHIR BUAT "SI GULE" PADA 19MAC ni..
spe "si gule" tu ye..
pd pndgn mata kasar ak tu msti seseorang yg die syg sgt2..
kn ejulz kn?..hehehe
sbb die kata si gule ni seseorang yg sgt itimewa utk die..
oke..
ak nk bg ucapan utk "si gule" ejulz ni yg akn smbut bday pd 19MAC..

~ buat "si gule" ~

♪ღ♪*•.¸¸¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪•*
♪ღ♪░H░A░P░P░Y░ B░I░R░T░H░D░A░Y░░♪ღ♪
*•♪ღ♪*•.¸¸¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪¸.•*¨¨*•.¸¸¸.•*•♪ღ♪•«

❀ selamat menyambut hari jadi yg ke-__ :)
❀ semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
❀ semoga berbahagia selalu
❀ kalau la "si gule" ni awek ejulz kn..nk wish semoga korg kekal hgga ke   akhir hayat..ewahhh..mandai2 je ak ni..hehe..


oke..bg korg yg ase nk join segmen ni blh click --> SEGMEN EJULZ
sila2 join klu x keberatan  ◕‿◕

ejulz..klu blh klu qila yg menang nk hadiah camera tu or couple shirt tu blh?..eyh..ade ke hadiah couple shirt tu..aritu bkak gmba ade..tp xde dlm list ejulz tu..hehehe :)


ni ditaja oleh http://enna-banana.blogspot.com/

or 


ni ditaja oleh http://zaxx-in-da-house.blogspot.com/

~ wish me luck ~
:)

~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH