Monday, January 28, 2013

MaRtiaL aRt


hhhaaaiiiiyaaaaakkk!..dush3x!..

hahhh!..sudahhh!..
ape kne plak cmni mlm2 buta ni..
gimik je tu sbnrnye..
nmpk x tajuk ape kt atas tu..

MARTIAL ART

korg tau x ape tu martial art..
dlm BM mksudnye seni mempertahankan diri..
klu kt Msia ni byk martial art kte ley blajar..
cthnye silat, taekwondo, judo, n mcm2 ag la..
sebut pasal taekwondo kn, t'igt la zmn2 sek dlu..
ak n kwn ak join taekwondo..
hmmm..
rasa rindu la plak nk training blik..
tu la..dulu bila training main2..
skang dah xde rndu plak..
haisshhhh!..
tu la manusia kn..
huhuhu..
ktorg join taekwondo ni pon sekadar suka2 je..
xde t'pikir nk g tournament ke ape pon..
setakat isi hujung minggu je..
yg mmg komited n taekwondo ni pon kwn ak yg sorg tu..
khai..
ak n fatin biasa2 je pon..
tp die mmg komited abes la n taekwondo ni..
haaa..ade jgak kwn2 ak yg lain yg still aktif dlm taekwondo ni..
mazhan dgn ciko..
2 org tu mmg dah sebati n martial art ni..
mne2 tournament pon join..
sesgtt le komited..
ak, fatin, n khai skang sumenye da pencen..
sbb ape??..
sbb masing2 da pgg title 1st dan holder..
mksudnya da dpt BLACK BELT dah..
*perlu ke CAPS LOCK N BOLD tu*
hahahha.. :p
sumenye malas nk training ag dah..
nggeeee~~

seriously mmg rindu gila nk training cm dlu..
ak start dr form 1..
smpi ke form 6 still dgn taekwondo..
tp dah masok form 6 tu dah mula malas.. :p
haishhh!..
rindu3x!..
nk training cm dlu..
asal la kt UNITEN tu xde taekwondo..
klu x dah lame ak join blik..
disebabkan rindu pnye pasal, ak selongkar almari dlm bilik..
nk tau x ape bnde yg ak cri?..
ak cari ni haaa..



ni baju taekwondo ak dlu, baju ni ak beli pas dpt black belt..
baju ni still elok smpi skang..
ak ckp kt mak..
jgn bg kt org baju tu..
syg sbb satu2 nye kenangan n sebab ade nama pulak tu..
huhuhu..
* nmpk x tali pinggang HITAM sy tu *
^_^




yg ats tu sijil dgn kad yg ak dpt utk 1st dan holder..
smpi skang ak x laminate sijil tu..
syg klu rosak..
KOREA mari..
mahal lak tu..
bknnye sijil biase..
huhuhu..

p/s : hargailah sesuatu benda walaupun kdg2 kita rasa bnde tu x bagi manfaat kt kita pun..tp sbnrnye yg kita x suka tu la yg lebih b'manfaat.




~ sHaRiNg iS CaRiNg ~

No comments:

Post a Comment

Jangan lupa tinggalkan pesanan ok budak cumel! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT @ hasil penulisan dari hati SITI AQILAH